شاید چند گوشی دارید یا میخواهید چند اکانت واتس اپ داشته باشید. هنگامیکه گوشی قدیمی خودتان را گم کردهاید یا لطمه خورده است. همواره می خواهید که از اکانت قبلی در گوشی جدیدتان هم استفاده کنید. این امر با کمک یک اپلیکیشن امکان پذیر است.
تهیهی شورت کات(shortcuts) برای دوستانی که به طور مداوم با آنها تماس دارید
۱- پیج گشت و گذارIntrepid Travel
تعداد لایک های پیج:k۵۲۵
intrepid-travel-facebook-business-page.png
این آژانس مسافرتی برای رونق کسبوکارشان، پیج فیسبوک ایجاد کردهاند و در این پیج یک قسمت را برای نمایش سفرها، تورها و جستجوی کتابهای سفری اختصاص دادهاند. کاربران میتوانند تجربیات سفر با این آژانس را با کاربران دیگر در میان بگذارند.
معمولاً ویدیوهای مسافرتی هم پست میکنند تا کاربران وسوسه شوند و بار سفر را ببندند.
۲-پیج عکس Threadless
تعداد لایک های پیج:k۹۱۵
threadless-facebook-business-page.png
این پیج پر از عکسهای زیباست و محبوبیت بیشتر این پیج به دلیل تیشرتهایی با عکسِ کاور این پیج است که توسط طراحان این پیج طراحیشده است. در قسمت خرید میتوانید محصولات دلخواهتان را پیدا کنید.
۳-پیج مجله WIRED
WIRED نام مجلهای است که در فیسبوک نیز فعالیت دارند و ویدیو، عکسهای زیبا و مقالههای تحلیلی را در پیج فیسبوک به اشتراک میگذارند. در این پیج از آخرین اخبار علمی و تکنولوژی خبردار میشوید.
سازندگان نوتلا از روشهای مختلفی برای ارائه جذاب محصولشان در شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و راز موفقیتشان عکسهای متنوع و جذاب است.
همچنین پیج نوتلا از فایدههای بیشمار ویدیو نیز بهرهمند میشود، بهعنوانمثال در سال ۲۰۱۸، یکی از ویدیوهای این پیج %۱۳۵ بازخور بیشتری نسبت به عکس داشت. محتوای بیشتر ویدیوها، آموزش غذاهایی است که در آن از نوتلای فندقی استفاده میشود، مثل آموزش پنکیک کاپ کیکی با نوتلا.
۴- پیجی با محتوای جذاب Ceros
تولید محتوا تخصص اصلی این پیج است. شاید جذب عکس این پیج نشوید، اما مطمئناً جذب محتوای آن خواهید شد.
در سایت Ceros، کتاب الکترونیکی، نانو سایت و نمودارهای تحلیلی زیادی قرار دارد و شما میتوانید از طریق پیج فیسبوک به این مطالب دسترسی پیدا کنید.
محتوای برند بسیار جذاب است و میتوانید مطالب مرتبط با بیزینس مثل استراتژیهای مشتری محور را در این پیج پیدا کنید.
شاید بپرسید نانو سایت به چه معناست. طبق تعریف Ceros، نانو سایت یعنی نشان دادن نمونه کار به مشتریان، در قالب وبسایتهای مینیاتوری. در زیر نمونهای از نانو سایت را در پیج فیسبوک میبینید (با کلیک کردن روی هرکدام، صفحهٔ موردنظر باز میشود).
این برنامه فقط برای گوشی هایی با صفحه نمایش AMOLED (اکثر گوشی های سامسونگ) و OLED کار می کند و برای سایر گوشی ها مناسب نیست.
کاری که این اپلیکیشن انجام می دهد این است که پیکسل های اضافی صفحه نمایش را خاموش می کند. یعنی اگر کیفیت صفحه نمایش شما ۴۵۰ پیکسل در ثانیه است این برنامه بسته به انتخاب شما نصف آنها را خاموش می کند (که کیفیت آنچنانی از صفحه نمایش هم کم نخواهد کرد) و به این ترتیب مصرف صفحه نمایش شما را بین ۳۰ تا ۵۰ درصد کاهش خواهد داد که مقدار قابل توجهی ست! کافی ست یکی از شبکه های شطرنجی را انتخاب کنید و گزینه Enable filter را کلیک کنید.
ممکن است به خاطر نور زیاد صفحه نمایش باشد که باتری گوشی شما خیلی زود تمام می شود. بنابراین، با دنبال کردن مراحل زیر، باید روشنایی گوشی خود را بررسی کنید:
زیاد بودن برنامه هایی که به طور مداوم در حال مصرف انرژی هستند باعث تخلیه سریع باتری می شوند. اگر می خواهید بدانید که برنامه هایی که باعث مشکل می شوند کدامند به Settings > Device > Battery or Settings Power > Battery Use بروید تا لیست برنامه ها و مقدار استفاده از باتری آنها را مشاهده کنید.
مرحله ۱: LA را تایپ کنید< Enter را فشار دهید یا روی Layer Properties کلیک کنید.
اتوکد (LAYER PROPERTIES MANAGER (LPM را نمایش خواهد داد.
مرحله ۲: Alt + N را وارد کنید یا روی دکمه New Layer کلیک کنید.
اکنون یک نام لایه مانند LAYER1 به طور خودکار به لیست لایه ها اضافه خواهد شد.
توجه داشته باشید: نام های لایه ها نباید شامل موارد زیر شوند: < > / “ : ; ? * | = ‘
برای ترسیم های پیچیده که دارای لایه های بسیاری هستند، می توانید متون توصیفی را در ستون توضیحات وارد کنید.
با کلیک کردن روی نمادهای هر ستون، می توانید تنظیمات و ویژگی های پیش فرض لایه جدید را مشخص کنید.
نام: بر روی Name cell کلیک کنید> F2 را فشار دهید> نام لایه جدید را تایپ کنید.